De zon schijnt volop in de Dordogne en het zomerse weer is in volle gang. Deze week genieten we dagelijks van temperaturen rond de 25 graden en een stralende zon. De Fransen komen weer naar buiten en de terrasjes zijn gezellig gevuld.

.

.

Wij pakken ook meteen het buitenleven weer op. ’s Ochtends werken we een beetje in de tuin en daarna maken we tijd vrij voor pétanque, wandelen en Franse les.

De eerste Nederlandse nummerborden zijn al gespot op de auto’s. De eerste toeristen zijn gearriveerd om te genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke weer in de Dordogne!

Op dinsdagmiddag vind je ons altijd op de esplanade in Domme. Daar spelen we met de vrienden van de pétanquevereniging een gezellig potje jeu de boules. Deze dinsdag was het heerlijk weer en er waren al veel toeristen op pad. Iedere toerist die de Dordogne bezoekt, komt naar Domme om het charmante vestingstadje te bewonderen, door de schilderachtige straatjes te slenteren en te genieten van het adembenemende uitzicht over de Dordognevallei. Op de esplanade staan ze vaak bij de balustrade, genietend van het uitzicht met een ijsje in de hand!

.