We hebben geweldig nieuws, het glasvezel avontuur is voltooid! Onze oude ADSL-verbinding is gisteren vervangen door een glasvezelaansluiting. De Perzische slaapboom in de voortuin was in het voorjaar al gesnoeid, waardoor er geen belemmering was om de nieuwe lijn naar het huis te trekken. Alles verliep volgens plan en binnen een uur hadden we supersnel internet.

Wij zijn ontzettend blij met deze upgrade, en het is natuurlijk ook een groot voordeel voor de gasten van de gîte. Het is nu mogelijk om met meerdere apparaten tegelijk probleemloos te internetten.

.

.

Het snelle internet werkt ook in de gîte en de gasten hebben gratis WiFi ter beschikking. Dit betekent dat ze zonder onderbrekingen kunnen genieten van hun eigen streamingdiensten zoals Netflix, YouTube en Spotify. Ook kunnen ze via internet op hun mobiele telefoon, tablet of laptop tv kijken. Deze sportzomer hoeft niemand iets te missen!

Het contact met het thuisfront zal nu nog gemakkelijker gaan via videobellen, berichten en sociale media.

Voor gasten die tijdens hun vakantie willen werken, biedt het snelle internet de perfecte oplossing om op afstand te werken en in contact te blijven met collega’s.

Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en te laten genieten van ons verbeterde internet!