Het jaar 2023 is voorbijgevlogen. We hebben opnieuw veel gasten, familie, kinderen en vrienden verwelkomd. Daarnaast zijn we actief bezig geweest met ons huis, de gîte, de tuin en het leren van de Franse taal. We hebben prachtige wandelingen en fietstochten gemaakt. We hebben heerlijk gezwommen in de Dordogne en een bijzonder sportief hoogtepunt was de kanotocht op de Dordogne.

Het blijft bijzonder om diverse mensen te ontvangen in onze gîte. Het afgelopen jaar mochten we ook Fransen en Engelsen begroeten. Onze gasten verkeren altijd in vakantiestemming, wat veel gezelligheid met zich meebrengt. Ze hebben bij ons rust gevonden en genoten van de schitterende omgeving. Met een aantal gasten hebben we samen gewandeld, koffie gedronken, geborreld en gegeten. Dit laatste is afhankelijk van wat de gasten wensen. De ontmoetingen leveren steevast mooie verhalen op, en we koesteren weer prachtige herinneringen.

Aan het einde van het jaar kijken we terug op een bijzonder mooi jaar, maar we stonden ook stil bij verdrietige momenten waarin we afscheid hebben moeten nemen van dierbaren.

Voor het nieuwe jaar wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar! Moge het gevuld zijn met kostbare momenten, vriendschap, liefde, gezondheid, verrassingen, vreugde, creativiteit, hoop, dromen en vrede!