Wat hebben we een mooie zomer gehad. Het was een gezellig en goed gevuld zomerseizoen. We hebben volop van de zon, de mooie Dordogne met al haar feesten en activiteiten en de gezellige gasten kunnen genieten. Ook hebben we van onze gasten gehoord dat ze hebben genoten in onze comfortable en charmante gîte. Het is altijd fijn om positieve feedback en tips van gasten te ontvangen, daar zijn we echt blij mee en we kijken dan ook heel tevreden terug op seizoen 2023 van Notre Chartreuse.

Eind September, was het voor ons tijd om zelf te genieten van een vakantie in ons mooie Frankrijk. We kunnen wel zeggen, dat we al een beetje ver-Fransen. De Fransen gaan immers het liefst in eigen land op vakantie. Wij zijn 3 weken op pad geweest met de auto en de caravan. We hebben op campings gestaan in Millau, Saint-Rémy-de-Provence en Mazan (dichtbij de Mont Ventoux). We hebben veel gewandeld met Niels (onze teckel), mooie plaatsen bezocht, gezwommen, heerlijk gegeten en we zijn uitgerust!

.

.

We hebben de hele vakantie prachtig weer gehad. Er leek wel geen einde aan de zomer te komen. Maar toen we op de weersvoorspellingen zagen dat het weer zou gaan veranderen hebben we gekozen om weer naar huis te gaan. Thuis is het immers ook heerlijk. En als je dan de Dordogne in rijdt, dan voelt het als thuis komen. Wat wonen we hier toch mooi in deze rustige omgeving!

Sinds we thuis zijn, regent het veel. Niet zo leuk, maar wel noodzakelijk na die lange warme en droge zomer. De tuin en de natuur kunnen het water goed gebruiken. De bomen beginnen al mooi te kleuren, de herfst is nu werkelijk begonnen. We omarmen dit seizoen en zijn lekker bezig met het plannen van de klusjes voor de winter. We genieten van de herfstkleuren tijdens de buitenactiviteiten zoals tuinieren, petanquen en wandelen.