Op zondag bezoeken we altijd graag vide-greniers in een omgeving waar we nog niet zo goed bekend zijn. Zo kunnen we onze mooie omgeving ontdekken, we zijn er lekker uit en soms doen we ook een geweldig goede aankoop.

Voor vandaag hadden we als eerste een route naar Pinsac (een klein dorpje in de buurt van Souillac). Een prachtige route langs de Dordogne. Daarna gingen we over allemaal kleine landweggetjes naar Lamonthe-Fénelon voor de tweede rommelmarkt.

Zo net na de winter zijn er altijd weer mooie spullen die aangeboden worden. We hebben een aantal leuke aankopen gedaan. Wat kleine schaaltjes, een leuk oud ijzeren bakje voor de lucifers en een fruitschaaltje voor de aardbeien. De laatste was helemaal leuk want als derde stond op ons programma een bezoek aan de “Foire de la Fraise” in Nabirat.

In Nabirat maken ze ieder voorjaar een hele grote aardbeientaart van 30 m2. De taart wordt verkocht en er is een gezellige markt bij. Ook worden er planten verkocht en er zijn op het plein allerlei kraampjes met eten. De aardbeientaart smaakte verrukkelijk!