Aankomende zomer komt de Tour de France 2024 wel heel dichtbij ons langs. Donderdag 11 juli komt de hele optocht door Gourdon, dat is slechts 17 km bij ons huis vandaan.

Wij gaan zeker langs de weg kijken! We zijn al heel lang grote fan van de Tour de France. Het is sportief gezien een hele leuke wedstrijd om te volgen. Daar komt nog bij, dat de camerabeelden niet alleen de sportieve prestaties van de renners tonen, ze laten ook alle mooie plekjes van Frankrijk zien! We genieten daar al jaren van.

Voor wie het ook een leuk idee vindt om de Tour de France van 2024 voorbij te zien komen, we hebben nog plaats in onze gîte!

We kunnen wel stellen dat we dankzij de Tour de France in de Dordogne zijn gaan wonen. In 2017 was de Tour de France in de Dordogne. We waren ons op dat moment aan het oriënteren in welk deel van Frankrijk we wilde gaan wonen. De beelden van de tour vanuit de lucht waren prachtig om te zien. We waren echt op slag verliefd! We hebben toen gelijk onze zoektocht naar een huis in Frankrijk in zijn geheel gericht op de Dordogne!

Absoluut een aanrader om te kijken! Hierbij nog een link naar de beelden uit de Dordogne van 2017!