We zijn er even heerlijk tussenuit geweest! De afgelopen twee weken hebben we genoten van een vakantie met de caravan. Onze reis bracht ons naar Nederland, waar we niet alleen mijn identiteitskaart hebben vernieuwd, maar ook tijd hebben doorgebracht met familie, vrienden en oude buren. Het was een druk maar ontzettend gezellig programma, met onder andere de viering van de verjaardag van onze zoon en een bezoekje aan de tandarts.

We verbleven op camping Reeëndal in Loenen, een prachtige plek midden in het bos, die voor ons een oase van rust vormde te midden van het drukke Nederland. Natuurlijk hebben we ook genoten van wandelingen met onze teckel Niels op de Veluwe, waar we mooie herinneringen hebben opgehaald.

.

.

Helaas hadden we wat minder geluk met het weer, we hadden flink wat regenval tijdens ons verblijf. Zondagavond, na een regenachtige terugreis, kwamen we weer thuis in de Dordogne. Het laatste stukje van onze reis blijft altijd betoverend mooi, met pittoreske dorpjes, de kronkelende rivier de Dordogne en de glimpen van kastelen. En dit keer was het extra speciaal, want na lange tijd brak eindelijk weer de zon door!

.